Estats Units

Un mort i cinc ferits en un tiroteig indiscriminat en una església de Califòrnia

La policia deté el presumpte autor dels trets, que va obrir foc contra diverses persones en una església presbiteriana a Laguna Woods, al sud-est de Los Angeles

1
Es llegeix en minuts

Almenys una persona va ser assassinada i cinc més van resultar ferides aquest diumenge en un tiroteig en una església als afores de Los Angeles (Califòrnia, EUA), van informar les autoritats.

La policia va arrestar el presumpte autor del tiroteig, que va disparar contra diverses persones en una església presbiteriana a Laguna Woods, al sud-est de Los Angeles.

L’agutzil del comtat d’Orange va informar a Twitter que una persona va morir al lloc dels fets, mentre que quatre més estan ferides de gravetat a l’hospital i una cinquena té ferides poc importants.

«Estem treballant per tenir informació al més ràpid possible», va explicar la policia.

Dissabte, un jove blanc fortament armat va irrompre en un supermercat de Buffalo (Nova York), va disparar indiscriminadament i va matar 10 persones i en va ferir tres, majoritàriament negres.

L’atacant portava posat un casc militar amb una càmera que estava transmetent en viu l’acció a la plataforma Twitch.

Notícies relacionades

L’agència federal FBI va informar que investiga l’atac «com un crim d’odi i un cas d’extremisme violent per motius racials».

Després d’aquest tiroteig, el president dels Estats Units, Joe Biden, va fer aquest diumenge una crida a «treballar junts» per enfrontar l’«odi».