Accident mortal

Un home mata a Nicaragua d’un tret el seu fill quan mirava de defensar-lo

  • La víctima es barallava a cop de puny net amb un altre noi quan els trets del seu pare li van impactar al cap i a l’esquena

Un home mata a Nicaragua d’un tret el seu fill quan mirava de defensar-lo

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
EFE

El nicaragüenc Rolando Flores Jarquín va matar d’un tret el seu fill Elton Antonio Flores Pérez quan, amb la pistola a la mà, intentava defensar-lo en una baralla, segons van informar aquest dilluns testimonis i cossos de socors. Flores Pérez, de 28 anys, i un altre noi, d’identitat desconeguda, s’estaven colpejant amb els punys després d’una discussió quan el pare va treure una arma de foc amb què va realitzar tres trets, dos dels quals van impactar en el seu fill i el tercer va ferir la cama d’una noia, segons vídeos publicats en les xarxes socials pels testimonis. La mort va ser immediata, perquè una de les bales va travessar el cap del noi, i l’altra, l’esquena, segons l’informe preliminar dels socorristes. La noia ferida va ser identificada com Esmeralda Sánchez i va ser traslladada d’emergència a l’hospital departamental de Chontales.

El succés va tenir lloc diumenge a la nit a les festes hípiques del municipi La Libertad, departament de Chontales (centre). La Policia Nacional es va presentar al lloc i va detenir el pare de la víctima i li va decomissar l’arma. Flores Pérez estava casat i va deixar en l’orfandat un fill.

Temes:

Nicaragua