Temporal

L’espectacular retransmissió d’avions aterrant a Heathrow enmig de la tempesta ‘Eunice’

Un directe a YouTube mostra com els avions de l’aeroport londinenc de Heathrow intenten aterrar, amb dificultats per la tempesta ‘Eunice’

L’espectacular retransmissió d’avions aterrant a Heathrow enmig de la tempesta ‘Eunice’
1
Es llegeix en minuts

La tempesta ‘Eunice’, que ja ha deixat almenys 13 morts, greus danys materials i talls d’electricitat i que continua escombrant aquest dissabte dissabte el nord-oest d’Europa amb fortes ràfegues de vent, ha deixat en alerta una bona part del Regne Unit. Els aeroports britànics no s’han salvat de les afectacions provocades pel temporal. Una retransmissió en viu a YouTube ha mostrat els efectes que té aquesta tempesta en els avions.

El canal Big Jet TV ha retransmès en directe totes les incidències que han ocorregut a l’aeroport London Heathrow de Londres. La idea és molt simple: mostrar l’aterratge dels avions a la pista de l’aeroport amb els vents d’‘Eunice’ fuetejant-los en ple vol.

Grans problemes per aterrar

Notícies relacionades

El directe, que ha arribat a congregar 200.000 persones de forma simultània, mostra principalment els aterratges dels avions en plena tempesta ‘Eunice’. Alguns avions tenen molts problemes per aterrar; d’altres, com un Airbus A380, directament han hagut d’abordar l’intent d’aterratge abans d’un segon intent exitós.

Al Regne Unit, més de 140.000 llars s’han quedat sense energia al sud-oest d’Anglaterra i a Gal·les i el Govern ha recomanat viatjar només si és essencial. En aquest sentit, s’han cancel·lat més de 400 vols als aeroports britànics.