La primera gata

Els Biden presenten la Willow, la nova mascota de la Casa Blanca

El felí va interrompre un discurs que estava fent la primera dama a Pennsilvània durant la campanya de Biden per al 2020

Els Biden presenten la Willow, la nova mascota de la Casa Blanca

Jill Biden /Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La família Biden s’ha ampliat amb l’arribada d’un nou membre una mica particular. Es tracta d’un felí de dos anys amb ratlles de color gris i blanc. La primera dama, Jill Biden, li ha donat la benvinguda des del seu compte de Twitter: «Us presento la Willow».

¿Com va arribar a la Casa Blanca?

El felí, anomenat així per la seva ciutat natal, Willow Grove, va sorprendre «fortament» Jill Biden al saltar a l’escenari i interrompre un discurs que estava fent la primera dama a Pennsilvània (nord-est) durant la campanya de Biden per al 2020, segons l’oficina de premsa de Jill Biden.

Notícies relacionades

El gat, que procedia d’una granja, es va fer ‘ipso facto’ molt amic de la família Biden així que, amb el permís del propietari de la granja, s’hi va acabar unint.

La gata «s’està instal·lant a la Casa Blanca amb les seves joguines favorites, llaminadures i un ampli espai per ensumar i explorar», ha afirmat el portaveu de Jill Biden.