Nevades

La borrasca ‘Diomedes’ deixa almenys un mort i un desaparegut a Grècia

  • El cos del finat es va trobar al nord del país, però no s’ha localitzat una dona que viatjava amb ell

La borrasca ‘Diomedes’ deixa almenys un mort i un desaparegut a Grècia

Socrates Baltagiannis/ DPA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys una persona ha mort i una altra està en parador desconegut per les precipitacions que han acompanyat en forma de neu la borrasca ‘Diomedes’ en els últims dies a Grècia.

Els serveis d’emergència han localitzat aquest dimecres el cos sense vida d’un home en un riu al sud de la ciutat de Serres, situada al nord del país, si bé encara no s’ha trobat una dona que, presumptament, viatjava amb ell, segons informa la radiotelevisió grega ERT1.

Notícies relacionades

Gran part del país del sud d’Europa s’ha vist sacsejat en les últimes jornades per la borrasca ‘Diomedes’, que està deixant al seu pas inundacions i talls d’energia, i està provocant cancel·lacions de viatges en ferri.

Al nord del país s’han registrat fortes nevades que, fins i tot, han provocat el tancament d’escoles. A més, a la capital s’hi ha apreciat aiguaneu, un fenomen poc habitual a Atenes. Les autoritats han apuntat que és probable que aquestes condicions climatològiques continuïn fins dijous, quan es preveu que el cel s’aclareixi per deixar lloc a dies assolellats, tot i que amb temperatures sota zero.

Temes:

Borrasca Grècia