Escàndol a Downing Street

VÍDEO | Un diputat britànic es posa a plorar explicant com la seva sogra va morir sola mentre Johnson assistia a festes il·legals

  • Johnson ha demanat disculpes de nou als ciutadans per una altra festa a la residència oficial en ple confinament

VÍDEO | Un diputat britànic es posa a plorar explicant com la seva sogra va morir sola mentre Johnson assistia a festes il·legals

BBC

1
Es llegeix en minuts

El diputat britànic Jim Shannon ha protagonitzat aquest dimecres una emotiva escena al Parlament del Regne Unit. El seu relat l’ha fet esclafir a plorar al recordar com la seva sogra va morir sola sense rebre visites dels familiars per covid durant un dels múltiples confinaments decretats al Regne Unit. Shannon ha explicat aquesta història a la seu parlamentària després de conèixer-se una nova festa il·legal a la qual va assistir el primer ministre britànic, Boris Johnson.

Notícies relacionades

Amb aquesta última filtració, són ja prop d’una desena de celebracions les que han sortit a la llum i sacsegen el panorama polític, en què Johnson i el seu Govern han reduït els nivells de credibilitat i confiança dels ciutadans a mínims històrics.

Des de la primera filtració s’han obert diverses investigacions que de moment s’han cobrat diverses dimissions al si del Govern conservador, no obstant, Johnson es manté en el seu càrrec després d’haver demanat disculpes als ciutadans.

Temes:

Regne Unit