Regne Unit

Moren quatre menors a l’incendiar-se una casa a Londres

  • Gairebé 60 bombers han lluitat per salvar els nens, que no han pogut ser reanimats després de treure’ls d’entre les flames

Moren quatre menors a l’incendiar-se una casa a Londres

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Quatre menors han mort aquest dijous en un incendi, del qual es desconeixen les causes, a la planta baixa d’una vivenda al sud de Londres, al Regne Unit, malgrat els esforços de prop de 60 bombers. Els bombers han aconseguit treure de les flames les víctimes, tot i que els esforços de reanimació al carrer han sigut en va i els quatre nens han mort, recull el diari ‘Daily Mail’.

Notícies relacionades

La Policia Metropolitana ha informat que es desconeixen les causes per les quals s’ha declarat l’incendi, i ha afegit que no se sap qui més hi havia a l’interior de la vivenda, si bé ha apuntat que els familiars de les víctimes estaven «conscients». El cos policial britànic ha detallat que ha iniciat una investigació per dilucidar les causes de l’incendi i que, de moment, no hi ha detinguts.

El comissionat del Departament de Bombers de Londres, Andy Row, ha explicat que els membres del cos involucrats en l’incident han quedat «entumits per una profunda tristesa» després de la mort dels menors, i se’ls ha ofert assistència. «Els meus pensaments estan amb la família i els amics dels nens, amb tota la comunitat local i tots els que es veuran afectats per aquest incendi», ha conclòs Row.