Alemanya

L’assassinat d’una família a prop de Berlín és investigat com un cas violència domèstica

Els cossos sense vida de tres nenes i dos adults van ser trobats dissabte per la policia «amb impactes de bala i ferides punxants» en una vivenda unifamiliar del districte de Senzig

L’assassinat d’una família a prop de Berlín és investigat com un cas violència domèstica
1
Es llegeix en minuts

El presumpte assassinat d’una família constituïda per dos adults i tres nenes d’entre 4 i 10 anys en una localitat al sud de Berlín està sent investigat com un possible cas de violència masclista, segons mitjans alemanys.

Els cossos sense vida de cinc persones van ser trobats per la policia «amb impactes de bala i ferides punxants» dissabte al matí en una vivenda unifamiliar del districte de Senzig, al municipi de Königs Wusterhausen, 35 quilòmetres al sud-est de Berlín.

Segons va informar diumenge la cadena regional RBB, el fiscal encarregat del cas, Gernot Bantleon, no considera en aquests moments que hi hagi sospites contra una tercera persona, aliena al nucli familiar.

Malgrat que la policia continua investigant de moment «en totes direccions», el fiscal va declarar a la cadena que a la vivenda va ser trobada una «carta de comiat», sense entrar en més detalls sobre el contingut de la missiva.

Notícies relacionades

Diversos mitjans locals van informar que la família estava en quarantena per haver estat exposats a un cas de Covid i que els pares, de 40 anys, es dedicaven a l’ensenyament.

La policia va trobar els cinc cossos després que un veí fes una trucada d’alerta, estranyat per la falta d’activitat a la vivenda després d’uns quants dies.