Covid-19

El líder antivacunes d’Itàlia, penedit després de ser ingressat amb Covid-19: «S’ha de fer cas de la ciència»

«La meva visió ha canviat», ha reconegut Lorenzo Damiano, que ha llançat des de l’hospital un missatge a favor de la immunització: «Et salva la vida»

El líder antivacunes d’Itàlia, penedit després de ser ingressat amb Covid-19: «S’ha de fer cas de la ciència»
1
Es llegeix en minuts

Lorenzo Damiano, ‘líder’ del moviment antivacunes contra la Covid-19 a Itàlia, ha contret la malaltia i, ingressat en un hospital, s’ha penedit per no vacunar-se i ha demanat a la població «seguir la ciència», que «cura i salva».

«Clarament la meva visió ha canviat, estic a punt per dir-li al món com d’important és seguir col·lectivament la ciència, la que et cura i et salva», ha dit el líder dels antivacunes, moviment conegut com a No Vax a Itàlia.

Segons la informació recollida per l’agència de notícies Adnkronos, Damiano rebrà l’alta hospitalària dijous i ha garantit que, quan pugui, es vacunarà. «Posa’t aquesta vacuna perquè et salva la vida», ha incidit, i ha remarcat que l’immunitzador ha de «compartir-se a tot el món».

Notícies relacionades

Finalment, ha agraït als metges i treballadors de salut de l’hospital on ha sigut ingressat, Vittorio Veneto, per tractar-lo. «Han sigut meravellosos», ha dit.

Itàlia ha començat aquest dimecres a administrar la dosi de reforç de la vacuna contra la Covid-19 als més grans de 18 anys. El 87,4% dels italians de més de 12 anys compten amb almenys una dosi, mentre que el 84,5% tenen la pauta completa de vacunació contra la malaltia, d’acord amb les dades del Ministeri de Salut italià.