Emetia en ‘streaming’

Vídeo viral: una professora d’aeròbic filma sense voler l’inici del cop d’Estat a Birmània

Al clip se la veu, impassible, realitzar els seus exercicis mentre darrere s’observen vehicles blindats i totterrenys a prop del Parlament de la capital, Nay Pyi Taw

Vídeo viral: una professora d’aeròbic filma sense voler l’inici del cop d’Estat a Birmània
1
Es llegeix en minuts

Khing Hnin Wai, una professora d’aeròbic a Nay Pyi Taw, va captar el cop d’Estat a Birmània sense ni tan sols adonar-se’n al filmar-se dilluns al matí fent els seus exercicis físics mentre que, a la seva esquena, passava una columna de vehicles blindats.

En el vídeo, que es va tornar viral, se la veu, impassible, realitzar els seus exercicis i agitar els braços en l’aire, mentre darrere s’observen vehicles blindats i totterrenys negres circulant per la rotonda Royal Lotus, a prop del Parlament de la capital, Nay Pyi Taw.

L’exèrcit va prendre el control del país a primera hora del matí de dilluns, i va detenir la dirigent de facto Aung San Suu Kyi i altres alts funcionaris del seu partit.

Notícies relacionades

El cap de l’exèrcit, Min Aung Hlaing, té ara tots «els poders: legislatiu, judicial i executiu», una decisió que posa fi a un parèntesi democràtic de 10 anys a Birmània. Des de dilluns, el vídeo de la professora va ser vist 630.000 vegades.

«¡Quina harmonia amb la música de fons i la decoració de fons!», va escriure Khing Hnin Wai en un missatge ple d’ironia. «El vídeo que vaig realitzar per al concurs de ball d’aeròbics es va convertir en un record inoblidable».

Temes:

Birmània