Moment viral

Bernie Sanders i les seves manyoples, mems de la investidura de Biden

El senador demòcrata va acudir a la cerimònia amb uns vistosos guants que han despertat l’humor de les xarxes

Bernie Sanders i les seves manyoples, mems de la investidura de Biden
2
Es llegeix en minuts

Als Estats Units ha començat una nova era quan aquest 20 de gener Joe Biden va prendre possessió com a 46è president del país. Un líder que ha apostat per un gabinet progressista i per desfer les decisions polítiques més polèmiques del seu antecessor, Donald Trump. Un canvi que el món veu amb bons ulls i esperança. L’acte d’investidura, una cerimònia als peus del Capitoli sense gairebé públic i una ciutat de carrers buits completament presos pels militars, va donar lloc a multitud d’imatges. Una de les que més ha cridat l’atenció a les xarxes ha sigut la del senador demòcrata Bernie Sanders, que va acudir la cerimònia amb unes vistoses manyoples i un abric caqui; una indumentària que destacava amb la formalitat del vestuari elegit pels assistents a l’acte.

Abrigat amb l’abric i els guants, arrupit a la cadira per protegir-se del fred, la imatge de Sanders s’ha viralitzat i ha sigut objecte de divertits mems. Els hashtags #BernieSanders i #BerniesMittens (les manyoples de Bernie) han sigut trending topic durant la nit i han deixat mems hilarants.

«Volia mantenir l’escalfor i és el que he fet»

Notícies relacionades

El senador Sanders ha defensat el seu estilisme, segons unes declaracions recollides pel diari ‘The Hill’: «A Vermont, sabem alguna cosa sobre el fred» i «no estem tan preocupats per la bona moda». La seva dona, Jane O’Meara Sanders, també va sortir en la seva defensa i va explicar que l’abric va ser un regal de Nadal del seu fill: «¡Una jaqueta de plomes de Vermont, manyoples de Vermont, sentit comú de Vermont!», va afirmar. Està clar que l’excandidat presidencial va preferir la comoditat i evitar passar fred abans que una vestimenta estètica.

Sanders, a domicili

Sanders, a domiciliA les xarxes hi ha qui ha anat fins i tot més enllà del mem. És el cas de Nick Sawhney, que s’ha entretingut a crear una pàgina web en què s’introdueix qualsevol direcció i Sanders apareix assegut al lloc que s’ha indicat. Gràcies a l’‘street view’ de Google Maps, la web pot fer aparèixer Sanders a la porta de casa.