Als 84 anys

Hospitalitzen Berlusconi per un problema cardíac

  • El polític ultraconservador italià ha sigut ingressat en un hospital a Mònaco per problemes al cor

zentauroepp46586182 former italian premier silvio berlusconi waves during a visi190117171809

zentauroepp46586182 former italian premier silvio berlusconi waves during a visi190117171809 / Fabio Murru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exprimer ministre italià Silvio Berlusconi està hospitalitzat des de dilluns a Mònaco després de patir un problema cardíac, segons ha explicat avui el seu metge personal, Alberto Zangrillo, als mitjans italians.

El líder de Forza Italia, de 84 anys i amb un marcapassos des del 2006, es trobava a la ciutat francesa de Valbonne, a prop de Niça, quan va patir aquest problema de cor.

El seu metge ha indicat que es va dirigir immediatament fins on era i va decidir la seva hospitalització a Mònaco, ja que no va considerar «prudent» traslladar-lo a Itàlia.

Contagi de coronavirus

Berlusconi es va contagiar de coronavirus el setembre passat i va ser ingressat amb una pneumònia bilateral a l’hospital San Raffaele de Milà, tot i que va ser donat d’alta dos dies després.

Notícies relacionades

Al novembre va patir una recaiguda que li va impedir acudir a una vista davant el Tribunal de Milà, on està en curs el procés Ruby Ter (tercer), que investiga si va comprar el silenci de testimonis de judicis de les seves polèmiques festes perquè no declaressin en contra seu.

Tres vegades cap del Govern d’Itàlia, el 2016 va ser operat per una insuficiència aòrtica greu.