PRESENTACIÓ DE LES SEVES MEMÒRIES

La 'playlist' que va inspirar la presidència d'Obama

L'expresident dels EUA, gran aficionat a la música, publica una llista de cançons que van marcar el seu mandat

36838897 59

36838897 59

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barack Obama, gran aficionat a la música i a les ‘playlists’, ha publicat ara la playlist dels temes que van marcar la seva presidència (2009-2017). Ho fa coincidint amb la publicació, aquest dimarts, d’‘A promised land’, el primer dels dos volums de les seves memòries.

«La música sempre ha tingut un paper important al llarg de la meva vida, i això va ser especialment cert durant la meva presidència. Mentre revisava les meves notes abans dels debats, escoltava ‘My 1st Song’, de Jay-Z, o ‘Luck be a lady’, de Frank Sinatra», ha explicat l’expresident dels EUA a les xarxes socials.

I entre els artistes que van inspirar Obama i que formen la playlist d’‘A promised land’ hi ha Beyoncé, Stevie Wonder (aquests dos són els únics que repeteixen, amb dos temes), Bob Dylan, U2 , Bruce Springsteen o The Beatles. Completen la llista Jay-Z, Frank Sinatra, Aretha Franklin, B.B. King, Brooks & Dunn, Eminem, Gloria Estefan, Fleetwood Mac, John Coltrane, Miles Davis, Phillip Phillips i Sade.

Repassem a continuació els temes d’aquesta llista

Aretha Franklin, The weight

B.B. King, The Thrill is gone

Beyoncé, Halo

Beyoncé, At last

Bob Dylan, The times They are a-changin'

Brooks & Dunn, Only in America

Bruce Springsteen, The rising

Eminem, Lose Yourself

Frank Sinatra, Lucky be a lady

Gloria Stefan, Always tomorrow

Fleetwood Mac, Rhiannon

Jay-Z, My 1st song

John Coltrane, My favourite things

Miles Davis, Freddie Freeloader

Phillip Phillips, Home

The Beatles, Michelle

Sade, Cherish the day

Stevie Wonder, Signed, sealed, delivered, I'm yours

Stevie Wonder, Sir Duke

U2, A beautiful day

Casa Blanca musical

Notícies relacionades

La presència d’artistes de renom va ser habitual en els actes de la Casa Blanca durant el mandat del demòcrata. «Durant el nostre temps a la Casa Blanca, Michelle i jo vam convidar artistes com Stevie Wonder i Gloria Estefan a realitzar tallers vespertins amb joves abans de celebrar un espectacle nocturn a l’East Room», ha recordat Obama.

«Hi va haver tota mena d’actuacions que sempre recordaré, com Beyoncé interpretant ‘At last’ per al nostre ball en la inauguració, Paul McCartney fent una serenata a Michelle a l’East Room i Bob Dylan dedicant-me un somriure abans de desaparèixer després de cantar ‘Times they are a-Changin’», assenyalava l’expresident.