alerta per coronavirus

La primera ministra de Finlàndia, en aïllament després de «lleus» problemes respiratoris

No és la primera vegada que fa aquest pas, ja que a l'abril va prendre precaucions després de confirmar-se que un empleat de la seva residència havia estat amb algú infectat

zentauroepp54469622 sanna200818120752

zentauroepp54469622 sanna200818120752 / DPA via Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La primera ministra de Finlàndia, Sanna Marin, ha anunciat que s’ha aïllat i seguirà amb les seves obligacions de forma remota després de patir problemes respiratoris de caràcter «lleu», a l’espera d’una prova de coronavirus que descartarà o confirmarà que pateix Covid-19.

Notícies relacionades

Marin, de 34 anys, ha anunciat el seu aïllament al seu compte oficial a Twitter, des d’on ha donat també per anul·lades les pròximes cites de la seva agenda pública. No és la primera vegada que fa aquest pas, ja que a l’abril va prendre precaucions després de confirmar-se que un empleat de la seva residència havia estat amb algú infectat.

Entre els assumptes que té previst debatre aquest dimarts el Govern finlandès hi ha la suspensió de les connexions aèries amb Macedònia davant el repunt de casos entre els passatgers arribats d’aquest país. Finlàndia ha registrat fins ara uns 7.700 contagis, així com 334 víctimes mortals.