AMB 4 ANYS

Itàlia busca un nen desaparegut després de la mort de la seva mare en un bosc

Investigadors especulen sobre la possibilitat que la dona, que viatjava amb cotxe amb el nen, se suïcidés

undefined54469663 a handout picture taken and released by the italian vigili d200813170256

undefined54469663 a handout picture taken and released by the italian vigili d200813170256 / HANDOUT

2
Es llegeix en minuts
Efe

Els serveis de seguretat i emergències d’Itàlia busquen des de fa 10 dies un nen de 4 anys que va ser vist per últim cop amb la seva mare, que va ser trobada morta en un bosc a la localitat de Caronia, a l’illa de Sicília. La mare del nen, Viviana Parisi, de 43 anys, va ser vista per última vegada el 3 d’agost al matí després d’haver superat una barrera d’una autopista a Sicília després d’un petit accident de trànsit.

Havia sortit aquell matí amb el cotxe juntament amb el seu fill Gioele, de 4 anys, de compres a la ciutat siciliana de Messina, segons va dir al seu marit, però en comptes d’anar a la botiga es va dirigir a l’autopista i va circular més de 100 quilòmetres en una altra direcció.

Després de la denúncia del marit, cinc dies després es va trobar el cos de la dona en un bosc pròxim a Caronia, al peu d’una torre d’alta tensió. Segons l’autòpsia, les ferides que van produir la mort de la dona són compatibles amb una caiguda des de la torre, però els investigadors encara no han confirmat si s’ha tractat de mort accidental, un suïcidi o si algú la va empènyer.

Sense pistes

Mentrestant, tot Itàlia continua pendent de la recerca del nen en una àrea de més de 500 hectàrees sense que s’hagi trobat una sola pista.

El fiscal que dirigeix la investigació, Angelo Cavallo, ha confirmat que el Gioele estava al cotxe amb la seva mare quan va sortir de l’autopista Palerm-Messina per adreçar-se a Sant’Agata di Militello, segons un vídeo gravat per una càmera de seguretat privada en aquesta localitat.

La recerca per desè dia consecutiu es mantindrà a la zona de Caronia i Sant’Agata di Militello, a la zona de Messina, tot i que amb un camp d’acció més ampli, segons ha decidit aquest dijous en una reunió que s’ha realitzat en la prefectura de policia de Messina amb els equips de rescat.

Estava deprimida

Notícies relacionades

El marit de Viviana Parisi i pare del Gioele, Daniele Mondelo, va explicar al diari ‘Corriere della Sera’ que la seva dona vivia un moment de depressió, que es va veure agreujada per la crisi del coronavirus, però va assegurar que mai faria mal al nen.

«No crec que hagin matat la Viviana, però no em vull ni imaginar el suïcidi. Potser va ser un accident o es va sentir malament. Aquell matí estava tranquil·la, tot i que havia tingut problemes en els últims mesos», va afegir.  

Temes:

Itàlia