atac armat

Un advocat mata el fill de la jutge que investiga comptes d'Epstein

L'assassí sembla ser un antifeminista que va ser trobat mort al seu domicili de Nova York, segons l'FBI

Daniel Anderl, un estudiant universitari de 20 anys, va rebre un tret al cor a l'obrir la porta de casa seva

undefined54186166 news media is set up in front of the home of u s  district j200721090239

undefined54186166 news media is set up in front of the home of u s district j200721090239 / Mark Lennihan

1
Es llegeix en minuts
Efe

El fill de la jutge federal hispana Esther Salas va morir diumenge en un atac armat a la seva casa de Nova Jersey per part d’una persona vestida com un missatger i que va ferir també el marit de la magistrada que investiga els comptes de Jefrey Epstein.

La setmana passada, a Salas li va ser assignada una demanda contra el banc Deutsche Bank per part d’inversors que consideren que l’entitat no va examinar els riscos de vinculació amb certs clients prominents, com el mort milionari acusat d’abusos a menors Jeffrey Epstein, qui es va suïcidar fa un any. 

L’assassí del fill de Salas sembla ser un advocat antifeminista que va ser trobat mort dilluns. L’FBI va identificar l’advocat Roy Den Hollander com «el principal sospitós» en el tiroteig ocorregut al domicili de la jutge Esther Salas a North Brunswick, a Nova Jersey, diumenge de tarda, va dir la fiscalia de Nova Jersey en un comunicat.

Segons fonts policials citades per la premsa local, Den Hollander s’hauria suïcidat. Va ser trobat mort dilluns a la seva casa a l’estat de Nova York, a uns 100 km del lloc del crim.

El fill de la jutge, Daniel Anderl, un estudiant universitari de 20 anys, va atendre la porta de casa seva diumenge a les 17 h local i va rebre «un tret al cor» de part d’un home emmascarat, vestit com si fos un repartidor del correu privat FedEx, va dir a periodistes l’alcalde de North Brunswick, Francis ‘Mac’ Womack, amic de Salas.

El marit de Salas, Mark Anderl, de 63 anys, un conegut advocat penal, va ser ferit de bala i es troba hospitalitzat en estat crític però estable després de ser operat, va afegir.

Notícies relacionades

La jutge, de 51 anys i d’origen cubà, es trobava en aquell moment al seu domicili però no va ser ferida en el tiroteig, segons la premsa local.

El fiscal general dels Estats Units, William Barr, va enviar les seves «profundes condolences» a la magistrada i a la seva família en un comunicat, i va dir que va mobilitzar «els recursos totals de l’FBI» per investigar el crim.