LA LLUITA CONTRA EL COVID-19

Cap mort per coronavirus a la Xina per primera vegada des del gener

En les últimes 24 hores tampoc s'ha registrat cap contagi local, segons les dades de Sanitat

People wearing face masks stand on an escalator inside a subway station during morning rush hour in Beijing, as the spread of the novel coronavirus disease (COVID-19) continues in the country, in China April 7, 2020. REUTERS/Tingshu Wang REFILE - CORRECTING DESCRIPTION OF ESCALATOR

People wearing face masks stand on an escalator inside a subway station during morning rush hour in Beijing, as the spread of the novel coronavirus disease (COVID-19) continues in the country, in China April 7, 2020. REUTERS/Tingshu Wang REFILE - CORRECTING DESCRIPTION OF ESCALATOR / TINGSHU WANG (REUTES)

1
Es llegeix en minuts

En les últimes setmanes la Xina ha anat reduint fins a eliminar els contagis locals per coronavirus. Aquest dimarts ha fet un pas més en el camí cap al control de la malaltia amb la notícia que no s’ha registrat cap mort per Covid-19 per primera vegada des del gener passat en què el país va començar la seva batalla contra la pandèmia. A més, tampoc ha registrat nous casos de transmissió local.

Aquestes formidables dades les ha comunicat el Ministeri de Salut de la Xina, que ha remarcat el fet que en les últimes 24 hores no hi ha hagut cap mort ni cap contagi local a cap de les 31 províncies del país.

Notícies relacionades

En total, el nombre de casos confirmats a la Xina continental ha ascendit a 81.740, després de confirmar 32 positius que han arribat de l’estranger. Així, el nombre total de contagis de persones que han arribat a la Xina des de l’estranger portant la malaltia és de 983.

Mentrestant, les morts es mantenen en 3.331. Així mateix, el nombre de persones que s’han recuperat de la malaltia ha ascendit a 77.167, després de la recuperació de 89 persones.