Protocol de seguretat

Detenen al Regne Unit cinc sospitosos de tenir vincles terroristes

La Policia va informar que aquestes accions van tenir lloc en diversos punts d'Anglaterra i els arrestats són joves d'entre 19 i 23 anys i estan sota custòdia fins a descartar qualsevol amenaça

reino-unido-policia

reino-unido-policia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En una acció coordinada, Scotland Yard ha informat que cinc persones han sigut arrestades en diferents punts d’Anglaterra per estar suposadament relacionades amb el terrorisme islamista.

La Policia del Regne Unit ha explicat que les detencions havien sigut planificades amb temps i ha remarcat que «no es creu que existeixi una amenaça imminent per al públic», de la mateixa manera que no estarien relacionades amb els recents atacs de novembre comesos al Pont de Londres.

Els sospitosos detinguts

Les autoritats han detallat que els cinc homes detinguts, amb edats compreses entre els 19 i els 23 anys, estan sota custòdia policial, la qual podria allargar-se durant els pròxims set dies, d’acord amb la nova Llei de Terrorisme de l’any 2000.

Notícies relacionades

Entre els sospitosos hi ha un jove de 21 anys, arrestat a Manchester per suposadament haver preparat i instigat actes de terrorisme, tal com ha detallat la Policia Metropolitana a través d’un comunicat.

A la ciutat de Peterborough, a l’est d’Anglaterra, han sigut detingudes dues persones, totes dues de 19 anys, per haver suposadament encoratjat actes terroristes. Pels mateixos delictes, han sigut arrestats també dos homes de 22 i 23 anys alnord de Londres.