Viral

L'atac de riure de la primera ministra danesa al Parlament | Vídeo

Mette Frederiksen parlava sobre la compra de quatre elefants quan no va poder reprimir el riure, i el va encomanar a tot l'hemicicle

risa bo / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi ha moments que humanitzen i destensen el món de la política. Un, de realment gratificant, ha tingut lloc al Parlament de Dinamarca: va ser quan la primera ministra de Dinamarca, Mette Frederiksen, estava llegint un informe sobre l’adquisició d’animals de circ per part de l’Estat i no va poder reprimir un atac de riure que va encomanar la resta de l’hemicicle.

Notícies relacionades

Frederiksen s’estava referint a la compra dels últims quatre elefants de circ que quedaven al país. El Govern, va dir, va adquirir Ramboline, Lara, Djunga i Jenny per gairebé un milió i mig d’euros perquè «poguessin jubilar-se en pau», segons la primera ministra.  

Malgrat que no estava previst, el Govern, va continuar, també va aconseguir el camell Ali per l’estreta relació que mantenia amb Ramboline. L’explicació va provocar la conya dels presents. També la de la mateixa primera ministra, que no va poder contenir el riurei va protagonitzar un momentàs que donava aire fresc a una sessió parlamentària.