A Dayton (EUA)

Almenys set morts en un tiroteig en una discoteca d'Ohio

La policia ha detingut un tirador però creu que un altre podria haver fugit

dayton

dayton

1
Es llegeix en minuts
Efe

Diverses persones han resultat víctimes dels trets en un tiroteig que ha tingut lloc en una discoteca de prop del centre de la ciutat de Dayton (Ohio, EUA), on nombrosos agents de policia han sigut desplegats, han informat avui mitjans locals. La policia tem que hi hagi set morts. 

“La policia està responent a una informació d’un tirador actiu a l’àrea d’East 5th Street al Districte d’Oregon”, a l’oest del centre de Dayton, va indicar la cadena local WHIOTV7.

Segons aquesta emissora de televisió, “els informes inicials indiquen que es va disparar a diverses persones i els serveis d’atenció mèdica d’urgència estan acudint a la zona”. Altres mitjans ja parlen de morts confirmats.

 

El “s’ha abatut el tirador”, va afegir el mitjà, sense que de moment es coneguin més detalls dels fets. No obstant, busquen un possible segon tirador.

Aquest nou tiroteig es produeix només hores després d’un altre en un centre comercial d’El Paso (Texas), on aquest dissabte van morir almenys 20 persones i unes altres 26 van resultar ferides.

Vint innocents van perdre la vida avui a El Paso i més de dues dotzenes més van resultar ferides”, va afirmar el governador de Texas, Greg Abbott, en una roda de premsa.

Notícies relacionades

Segons Greg Allen, inspector de policia de la ciutat, el sospitós “és un home blanc de 21 anys” que es va entregar a les autoritats sense oposar resistència i la investigació preliminar apunta “un vincle amb un delicte d’odi”.

El cap de setmana passat es va produir un altre tiroteig en un festival gastronòmic a Gilroy (Califòrnia), que va deixar quatre morts.