EN UN BOSC DE GEÒRGIA

Rescatada una nounada abandonada en una bossa de plàstic als EUA

La policia de Geòrgia difon el vídeo per intentar recollir informació sobre la petita India i tancar el cas

ec8a11a6-fc40-40d6-8078-393e6b5f82a5-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia del comtat de Forsyth, a Geòrgia (EUA) ha difós un impactant vídeo que mostra el rescat d’una nena nounada que havia sigut abandonada dins d’una bossa de plàstic en una zona boscosa d’aquesta localitat.

Amb la difusió del vídeo, gravat amb una càmera adherida a l’uniforme d’un dels agents que va participar en l’operació, la policia busca recollir informació que permeti aclarir la identitat de la nena, a la qual els treballadors de l’hospital on va ser traslladada han anomenat Baby India, i poder tancar el cas.

En les últimes hores la policia està rebent pistes i informació procedent de tot el país, segons apunten en un comunicat.  Els agents han preguntat a través de les xarxes si algú coneix alguna dona que estigués en les últimes setmanesembarassada  i que pogués haver donat a llum cap al 6 de juny, data en què va ser rescatada la petita Índia.

Notícies relacionades

Segons ha informat la policia, la nena es troba bé, ha sortit ja de l’hospital i es troba sota l’atenció delsserveis socials de l’estat de Geòrgia, que han rebut ja nombroses ofertes per acollir o adoptar la nena així com donacions per poder-la cuidar.

L’estat de Geòrgia té en vigor una llei que, per evitar aquest tipus d’abandonaments, permet a una mare renunciar al seu nadó de menys de 30 dies i deixar-lo en mans d’hospitals, centres de salut, policia o bombers sense que per això s’enfronti a càrrecs judicials.