SUCCÉS A HONGRIA

Recuperats 4 cadàvers més del barco que va naufragar al Danubi

Set persones van sobreviure al sinistre, mentre que les altres 28 es donen per mortes

Els equips de rescat encara intenten localitzar i evacuar quatre persones més

zentauroepp48583029 internacional danubio190611114057

zentauroepp48583029 internacional danubio190611114057 / Zoltan Mathe

1
Es llegeix en minuts
El Peródico

Els equips de rescat han recuperat quatre cadàvers més del riu Danubi, en el marc del dispositiu posat en marxa per reflotar l’embarcació turística que es va enfonsar fa dues setmanes amb 35 persones a bord, de les quals només n'han sobreviscut set, segons han informat les autoritats hongareses.

Aquest dilluns va començar l’operació per reflotar el ‘Mermaid’, l’embarcació que portava a bord 33 turistes sud-coreans i dos tripulants hongaresos, i que va acabar al fons del Danubi el passat 29 de maig. L’embarcació es va enfonsar després de ser colpejada per darrere per un gran creuer suís. Set sud-coreans han sigut rescatats amb vida, mentre que les altres 28 persones es donen per mortes.

Possible negligència

Notícies relacionades

En les maniobres d’aquest dimarts, els bussejadors han pogut recuperar quatre cadàvers més i n’han localitzat un cinquè, però no l’han pogut treure a la superfície, d’acord amb l’emissora local InfoRadio. Encara es busquen quatre persones més.

InfoRadio ha indicat que les maniobres de rescat del ‘Mermaid’ s’han suspès aquest dimarts per por que el barco es parteixi en dos, cosa que dificultaria els treballs en curs. El capità del creuer de Viking Sigyn, un home de 64 anys identificat com a C. Yuriy, de la ciutat ucraïnesa d’Odessa, continua detingut per una possible negligència.