Cinc adolescents detinguts per l'agressió a una parella de lesbianes a Londres

1559758988064

1559758988064

1
Es llegeix en minuts

Cinc adolescents d’entre 15 i 18 anys han sigut ja detinguts en relació amb la brutal agressió que van patir a un autobús londinenc una parella de lesbianes, segons ha informat Scotland Yard. La policia metropolitana està tractant l’atac com un crim d’odi.

L’agressió a Melania Geyimonat i la seva nòvia, Chris, va tenir lloc el passat 30 de maig mentre viatjaven en un autobús del nord de Londres. L’atac va començar quan les noies es van negar a fer-se un petó, com els havia demanat el grup atacant a l’adonar-se que eren lesbianes.

Un portaveu de la policia, Andy Cox, ha afirmat que hi podria haver més detencions. La investigació continua oberta i s’estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat de la zona. La policia ha demanat a més col·laboració ciutadana.

Notícies relacionades

Les noies van decidir divulgar les imatges de l’agressió a tall de denúncia i el cas es va fer viral. L’alcalde de Londres, Sadiq Khan, va reaccionar als fets amb un missatge al seu compte de Twitter: “Això ha sigut un atac repugnant i misogin. Els crims d’odi contra la comunitat LGBT+ no es toleraran a Londres”. També la primera ministra, Theresa May, i el líder de l’oposició, Jeremy Corbyn, van fer públiques les seves condemnes.

Les noies que van acabar cobertes de sang a conseqüència dels cops rebuts, com van denunciar en les fotografies que van penjar.  Les dues dones van haver de rebre tractament a l’hospital però van ser donades d’alta després.