No hi havia relació entre ells

Confessa l'home que va raptar una nena de 13 anys i en va matar els pares a Wisconsin

Jake Patterson reconeix que va veure la noia baixar de l'autobús i "va saber llavors que era la que s'emportaria"

jake-patterson

jake-patterson

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Jake Patterson va reconèixer aquest dimarts queva segrestar l’adolescent nord-americana Jayme Closs, de 13 anys, que va aparèixer la setmana passada després de tres mesos de recerca, i que en va matar els paresJayme Closstres mesos de recerca, segons la denúncia de la fiscalia presentada en un jutjat de Wisconsin.

D’acord amb el document presentat pel fiscal del comtat de Barron (Wisconsin), el segrestador confés va veure la menor un dia mentre conduïa de camí a la feina i el seu cotxe es va parar darrere d’un autobús escolar al qual ella va pujar.

"Va saber llavors que era la noia que s’emportaria", indica la denúncia, que també acusa el segrestador, de 21 anys, de l’assassinat dels pares de Closs.

No es coneixien

El fiscal va dir que no hi havia cap relació entre Patterson i la noia, ni hi va haver cap contacte previ entre ells. "L’acusat va declarar que no tenia idea de qui era ella ni sabia amb qui vivia o quantes persones hi havia a la casa", va afirmar l’informe fiscal.

La denúncia es divulga el mateix dia que Patterson compareixerà per primera vegada al comtat de Barron per afrontar cadena perpètua per càrrecs d’homicidi intencionat, segrest i robatori a mà armada.

El jutge va ordenar una fiança de 5 milions dòlars i va demanar que es recullin mostres de l’ADN, a més de prohibir a l’acusat qualsevol contacte amb la noia i els veïns que la van ajudar a escapar-se.

Relat dels fets

Abans d’emportar-se Closs, la nit del 15 d’octubre, Patterson va anar fins a la casa de l’adolescent, però no va poder portar a terme els seus plans perquè "hi havia molta gent al voltant", segons el relat.

El fiscal també inclou en el seu informe el testimoni de la noia sobre la nit en què va ser segrestada. Segons la declaració, Closs va veure un senyor caminant cap a la seva habitació quan diversos lladrucs del seu gos la van despertar, llavors es va ocultar al bany amb la seva mare, però el segrestador va matar els seus pares amb diversos trets.

En el moment en què l’adolescent va sortir per la força de casa seva, oculta dins d’un cotxe sense matrícula, va sentir les sirenes de la policia arribant a casa, segons va dir.

Notícies relacionades

Jayme Closs va ser segrestada a Barron fa tres mesos, el mateix dia que la policia va trobar els seus pares morts.

Divendres passatva aconseguir escapar-se del seu segrestador i va demanar ajuda a una veïna que estava passejant el seu gos a la ciutat de Gordon, a l’estat de Wisconsin i a 50 quilòmetres de casa seva.