Crim organitzat

Un enfrontament entre grups criminals deixa 24 morts a Mèxic

La matança es va produir a l'aïllada i despoblada comunitat d'El Refugio

MEX010 REYNOSA MEXICO  10 01 2019 - Fotografia cedida que muestra algunos cuerpos y vehiculos calcinados en el sitio donde las autoridades mexicanas localizaron hoy 20 cadaveres  en el municipio de Miguel Aleman del nororiental estado de Tamaulipas  informaron fuentes oficiales  El suceso tuvo lugar este miercoles en las inmediaciones del ejido Refugio Hinojosa  perteneciente al municipio de Miguel Aleman  cerca de la frontera con Estados Unidos  detallo la Fiscalia estatal  EFE SOLO USO EDITORIAL NO VENTAS MEJOR CALIDAD DISPONIBLE

MEX010 REYNOSA MEXICO 10 01 2019 - Fotografia cedida que muestra algunos cuerpos y vehiculos calcinados en el sitio donde las autoridades mexicanas localizaron hoy 20 cadaveres en el municipio de Miguel Aleman del nororiental estado de Tamaulipas informaron fuentes oficiales El suceso tuvo lugar este miercoles en las inmediaciones del ejido Refugio Hinojosa perteneciente al municipio de Miguel Aleman cerca de la frontera con Estados Unidos detallo la Fiscalia estatal EFE SOLO USO EDITORIAL NO VENTAS MEJOR CALIDAD DISPONIBLE / . (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un enfrontament entre grups del crim organitzat ha deixat 24 morts al municipi Miguel Aléman, a l’estat de Tamaulipas, al nord-oest de Mèxic i frontera amb els Estats Units.

La policia va informar que la trucada d’una dona va informar de la desaparició del seu marit i va donar peu a la investigació del seu parador, en què es van trobar la vintena de cossos.

El titular de la Procuradoria (Fiscalia) General de Justícia de l’estat (PGJT), Irving Barrios Mojica, va assegurar que, segons els primers indicis, es tracta d’un “enfrontament entre grups criminals que es disputaven el control de la zona”.

Notícies relacionades

Barrio va explicar que la majoria dels cossos estaven calcinats i que van trobar set vehicles i casquets de diferents calibres. A l’interior dels automòbils trobats, hi havia les sigles de grups antagònics del crim organitzat a la regió.

La matança es va produir en una zona aïllada i pràcticament despoblada, a la comunitat El Refugio, a uns metres de la frontera amb els Estats Units.