QUEIXA

La indignada resposta del diari escocès 'The National' al veto de Theresa May

El rotatiu retreu el gest a la primera ministra a la portada, amb una silueta en negre i sense titulars

may

may

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diari escocès 'The National' ha protestat enèrgicament en la portada d’aquest dijous pel veto als periodistes d’aquest mitjà a cobrir la breu visita que la primera ministra britànica, Theresa May, va fer ahir a la fàbrica de cuir de Bridge of Weir, situada a 32 quilòmetres de Glasgow.

Segons ha explicat el rotatiu, no és la primera vegada en les últimes setmanes que el Govern de May ha denegatl’acreditació a 'The National' per cobrir actes de l’Executiu.

Per això mateix, a la portada hi han publicat una silueta de la primera ministra i amb l’espai del títol i subtítols sense contingut. "Aquí és on hauríem d’haver explicat la visita a Escòcia de Theresa May. No se’ns va permetre la presència a l’acte per a la premsa juntament amb altres mitjans. Hem rebutjat cobrir-lo", expliquen en tres frases superposades a la silueta.

Notícies relacionades

A les pàgines interiors, 'The National' també ha deixat en blanc l’espai que haurien d’haver dedicat a la informació sobre May.

"Hem pres la decisió que si la primera ministra no estava disposada a parlar amb nosaltres, nosaltres no estàvem disposats a publicar el que ella havia de dir", ha afegit el diari en una informació publicada a la seva web.