29 febr 2020

Anar al contingut

QUEIXA

La indignada resposta del diari escocès 'The National' al veto de Theresa May

El rotatiu retreu el gest a la primera ministra a la portada, amb una silueta en negre i sense titulars

El Periódico

La indignada resposta del diari escocès 'The National' al veto de Theresa May

El diari escocès 'The National' ha protestat enèrgicament en la portada d’aquest dijous pel veto als periodistes d’aquest mitjà a cobrir la breu visita que la primera ministra britànica, Theresa May, va fer ahir a la fàbrica de cuir de Bridge of Weir, situada a 32 quilòmetres de Glasgow.

Segons ha explicat el rotatiu, no és la primera vegada en les últimes setmanes que el Govern de May ha denegat l’acreditació a 'The National' per cobrir actes de l’Executiu.

Per això mateix, a la portada hi han publicat una silueta de la primera ministra i amb l’espai del títol i subtítols sense contingut. "Aquí és on hauríem d’haver explicat la visita a Escòcia de Theresa May. No se’ns va permetre la presència a l’acte per a la premsa juntament amb altres mitjans. Hem rebutjat cobrir-lo", expliquen en tres frases superposades a la silueta.

A les pàgines interiors, 'The National' també ha deixat en blanc l’espai que haurien d’haver dedicat a la informació sobre May.

"Hem pres la decisió que si la primera ministra no estava disposada a parlar amb nosaltres, nosaltres no estàvem disposats a publicar el que ella havia de dir", ha afegit el diari en una informació publicada a la seva web.