Nou menyspreu de Trump a una periodista

«Sé que no estàs pensant, mai ho fas», li diu el president a la reportera

trump-calls-on-cecilia-vega-of-abc-news-he-says-that-shes-shocked-that-he-picked-her-the / periodico

1
Es llegeix en minuts

Elpresident nord-americà, Donald Trump, ha tornat a protagonitzar un gest de mal gust cap a una dona. En aquesta ocasió, l’objecte del seu menyspreu ha sigut la reportera de la cadena ABC Cecilia Vega, a la qual dona el torn de pregunta durant una roda a la Casa Blanca.

El micròfon obert recull les paraules de Trump mentre la reportera es prepara per preguntar. “Està en xoc per què l’hagi escollit. Està com en un estat de xoc”, diu el president.

Notícies relacionades

La periodista, que el sent, li contesta: “No ho estic”. I Trump replica. “D'acord. Sé que no estàs pensant. Mai ho fas”. La periodista, sorpresa, l’interpel·la: “¿Perdó?”. I Trump li demana que “segueixi endavant”. 

La reportera li pregunta llavors per un tuit a Trump que havia assegurat que no limitava la investigació de l’FBI sobre les acusacions d’abús del jutge Brett Kavanaugh, aspirant al Suprem. El president la va interrompre de nou assenyalant que la pregunta no tenia a veure amb l’acord comercial sobre el qual versava la roda de premsa. En el seu compte de Twitter, la periodista va assenyalar després que “una roda de premsa significa que pots fer qualsevol pregunta que vulguis fer. #PrimeraEsmena”. 

Temes:

Donald Trump