ENSURT A BORD

Una avió de Ryanair ha d'aterrar d'emergència a Alemanya per una pèrdua de pressió

Una trentena de passatgers van haver de ser hospitalitzats

tensin-en-el-aire---un-vuelo-de-ryanair-que-iba-de-dubln-a-zadar-croacia-sufri-una-despresurizacin-por-lo-que-tuvo-que-descender-9000-mts-fue- / periodico

1
Es llegeix en minuts
AFP / Berlín

Un avió de la companyia irlandesa Ryanair ha hagut de realitzar aquest divendres a la nit un aterratge d’emergència a Alemanya després que la cabina de l’aparell patís una despressurització, segons ha informat aquest dissabte la policia alemanya. Una trentena de passatgers han resultat ferits en l’incident.

L’aparell transportava 189 passatgers i s’havia enlairat de Dublín amb destinació a la localitat croata de Zadar. L’avió va haver d’aterrar a un aeroport a l’oest de Frankfurt. “Els passatgers es queixaven de mals de cap i a les orelles, i patien nàusees”, ha explicat un portaveu policial.

Notícies relacionades

La companyia ha indicat que l’avió ha tingut una caiguda de pressió. “Segons el procediment estàndard aplicat per l’equip, es van posar a disposicó les màscares d’oxigen i es va iniciar un descens controlat”, ha informat Ryanair.

Donats d’alta

Una vegada a terra, els passatgers han sigut atesos pels serveis d’emergència alemanys i una trentena han sigut hospitalitzats. Aquest dissabte al matí, tots van rebre l’alta.