incident a Limburg

Un mort i tres ferits en un atropellament en un festival de música a Holanda

La policia ja ha detingut el conductor de la furgoneta que ha envestit els joves

4zu5pftmefzqm5qa3inoz31100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe / La Haya

Una persona ha mort aquest dilluns i tres més han resultat greument ferides després que una furgoneta atropellés diversos espectadors del festival holandès PinkPopque se celebra cada any a la província de Limburg, al sud-estd’Holanda. L’autor de l’atropellament és un holandès de 34 anys que s’ha entregat a la policia d’Amsterdam després del sinistre. De moment es desconeix si ha sigut un atropellament intencionat o accidental.

Segons ha confirmat la Policia en un comunicat, la furgoneta presumptament implicada en l’atropellament ja ha sigut localitzada i el conductor del vehicle detingut, tot i que no ha donat més informació sobre la seva identitat ni els motius que presumptament l’han portat a atropellar els participants d’aquest festival aquesta matinada.

L’atropellament ha passat a la ciutat de Landgraaf a les 04.00 hora local (02.00 GMT), minuts després que s’acabés l’últim concert d’aquest festival, que ha fet el cantant nord-americà Bruno Mars.

A prop de l’entrada

La col·lisió ha tingut lloc a la via pública, a prop de l’entrada principal de la zona d’acampada on molts assistents al festival passen la nit a les seves tendes de campanya.

Notícies relacionades

El vehicle, el conductor del qual ha fugit després de l’accident, ha sigut identificat per les autoritats holandeses com una furgoneta blanca, probablement una Fiat Doblo amb els números 257 en la matrícula.

Els ferits, en estat de gravetat, han sigut traslladats a hospitals propers, a Heerlen i Maastricht.