TROBADA HISTÒRICA

Cogombre farcit i pop. Aquest ha estat el menú del dinar de Trump i Kim

La carta de l'àpat ha pretès homenatjar la tradició culinària dels EUA, Corea i Singapur

a

a

1
Es llegeix en minuts
Efe / Singapur

Costelles de vedella confitades amb verdures i salsa de vi ol’"oiseon", un plat típic coreà fet amb cogombre i carn, són alguns dels plats que han degustat aquest dimarts Donald Trump i Kim Jong-un durant la seva històrica cimera.

Menú del dinar entre Trump i Kim. / REUTERS

Elaboracions que homenatgen el menjar estatunidenc i nord-coreà, així com la ciutat estat de Singapur, seu de la trobada, són els protagonistes del dinar de feina entre els dos líders i les respectives delegacions.

Pel que fa als entrants, Trump i Kim podran tastar un còctel de gambes amb amanida d’alvocat, així com un kerabu, un plat típic malai d’arròs amb mango, llima i pop fresc; i el conegut "oiseon", un cogombre cuit farcit de carn bastant popular en la cuina coreana.

Peu de foto / AUTOR FOTO (FONT)

Arròs fregit

Com a plat principal, els líders degustaran costelles de vedella amb gratin de patata i bimi, una verdura que va sorgir al Japó com un híbrid entre el bròcoli i un tipus de col oriental.

Notícies relacionades

L’altre plat principal serà el zhao fan, un arròs fregit de l’estil Yangzhou (est de la Xina), igualment homenatge al menjar de Singapur.

Per postres, a Trump, Kim i les seves delegacions els serviran gelat de vainilla i una cassoleta de xocolata.