ATEMPTAT TERRORISTA

Almenys quatre morts en un tiroteig a Lieja

El presumpte agressor, que havia pres una dona d'ostatge, ¿ha sigut neutralitzat¿

whatsapp-video-2018-05-29-at-150343 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un home ha matat dos agents de policia i una vianant abans que ell mateix fos abatut a trets al centre de la ciutat belga de Lieja, informa l’emissora pública RTBF. Abans de ser abatut l’agressor ha cridat “Al·là és gran”, segons han dit fonts policials citades pel diari local ‘Libre Belgique’.

La Fiscalia federal de Bèlgica investiga els fets com un presumpte cas de terrorisme, han confirmat fonts del ministeri públic.  Segons aquest mateix diari, l’agressor havia pres com a ostatge una dona. 

Dos agents de policia més han resultat ferits. Una portaveu de la Fiscalia de Lieja ha confirmat que dos policies han sigut assassinats a trets i que l’home armat ha sigut “neutralitzat”, però no ha pogut confirmar encara altres detalls.

Notícies relacionades

Les imatges a les xarxes socials mostren les persones corrent per seguretat al bulevard centrald’Avroy, a Lieja, amb els trets i les sirenes sonant de fons. Un vídeo mostra dos policies amb armilla antibales provant de neutralitzar l’atacant.

Lieja, una ciutat industrial propera a la frontera alemanya a la regió de Valònia de parla francesa, també va ser escenari d’un tiroteig el 2011, quan un home armat va matar quatre persones i en va ferir més de 100 abans de disparar-se.

Temes:

Bèlgica