HOMENATGE

Així canta Ariana Grande a les víctimes dels atemptats de Manchester

L'artista llança en el seu nou tema un missatge d'optimisme, amb unes lletres que conviden a oblidar l'odi i la por després dels atacs

zentauroepp38752434 in this photograph released by one love manchester on june 4180420110819

zentauroepp38752434 in this photograph released by one love manchester on june 4180420110819 / DAVE HOGAN FOR ONE LOVE MANCHEST

1
Es llegeix en minuts

Ariana Grande ha presentat el seu nou treball, el primer des de l'atemptat terrorista que va matar el maig del 2017 22 persones durant un dels seus concerts al Manchester Arena. El seu nou tema, No tears left to cry'No tears left to cry (No queden llàgrimes per plorar), fa referència al fatídic atac, encara que manté l'optimisme del concert benèfic que va fer dues setmanes després en homenatge a les víctimes. 

"No em queden llàgrimes per plorar, així que estimaré, viuré, i em recuperaré" recita Grande, en una cançó que convida a sobreposar-se a la por i a l'odi "fins i tot quan està plovent". 

A principis de mes, el representant de la cantant, Scooter Braun, va explicar que la jove estrella del pop, de 24 anys, va plorar durant dies per les vides perdudes a Manchester: "Cada cara i cada nom que anunciaven, ella el va rebre amb el cor encongit". 

En una entrevista a la revista musical Billboard el setembre passat, Grande va explicar que havia sigut molt reticent a tornar a l'estudi a treballar en nova música després dels atacs i que acabar la seva gira mundial després d'una tragèdia com aquella havia sigut un cop emocional. "Seria fantàstic poder estar a prop dels meus éssers estimats i estar a casa per un temps" va dir llavors l'artista. 

L'atemptat

Notícies relacionades

El 22 de maig, un individu va detonar un artefacte explosiu a la sortida del Manchester Arena. L'explosió es va produir cap a les 22.30 hores, al final de l'actuació de la cantant nord-americana. L'atacant va morir en l'atemptat, l'autoria del qual va ser reclamada per Estat Islàmic, i va deixar un balanç de 22 morts i 59 ferits, la majoria adolescents i nens.

Dues setmanes després, Grande va organitzar un concert benèfic, One LoveOne Love a Manchester, que va comptar amb les actuacions dels grans noms del panorama musical internacional, amb l'objectiu de recaptar fons per a les víctimes.