MEMS DEL MILMILIONARI

¿Mark Zuckerberg és un robot?

La imatge poc natural que va donar el fundador de Facebook en les seves compareixences al Congrés desferma una tempesta de mems en què es qüestiona si és humà

z

z

1
Es llegeix en minuts

Han sigut dos dies de compareixences. Dues jornades en les quals Mark Zuckerberg, el fundador deFacebook, un multimilionari que cuida molt la seva imatge pública i que sempre ha evitat aparèixer en contextos no favorables, ha hagut de donar explicacions i escoltar les reprimendes dels congressistes.

A nivell d'imatge, el resultat per a Zuckerberg no ha sigut gaire beneficiós. Se l'ha vist incòmode, fred i tan encartonat que a les xarxes socials s'han multiplicat els mems en què se sosté que el fundador de Facebook no és humà. 

Un dels més populars ha sigut un tuit amb el vídeo del moment en què Zuckerberg beu un glop d'aigua. El moviment que fa és tan poc natural que l'autor del text agafa el paper de l'ens que aconsellaria al Zuckerberg robot com comportar-se entre persones i li diu: "No t'oblidis de beure aigua, als humans els agrada l'aigua" 

Notícies relacionades

I no ha sigut l'únic. Molts altres l'han comparat amb personatges de Star Treck i l'han batejat en concret com "L'acumulador de dades". 

També abunden els muntatges en què se l'equipara a un robot.