tragèdia aèria

Almenys set morts a l'estavellar-se un avió de passatgers a Katmandú

A l'aparell hi viatjaven 71 persones, entre viatgers i tripulació, i pertany a la companyia aèria de Bangladesh

Almenys 49 persones han mort i 22 van resultar ferides a l’estavellar-se avui una avió de la línia US-Bangla. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Efe / Katmandú

Un avió de l'aerolínia bangladeshiana US-Bangla s'ha estavellat aquest dilluns a l'aeroport de Katmandú després de derrapar a la pista quan feia la maniobra d'aterratge. A l'aparell hi viatjaven 67 passatgers i quatre tripulants, 30 dels quals ja han sigut rescatats i traslladats a un hospital, on set han mort.

"L'avió amb identificació S2-AGU, que es va enlairar de Dacca, estava aterrant al TIA (aeroport de Katmandú)", ha indicat a Efe un portaveu de l'aeròdrom, Prem Nath Thakur. L'avió s'ha incendiat després d'estavellar-se i ha generat una gran columna de fum.

Notícies relacionades

Imatges difoses per mitjans locals des de l'aeroport mostren les restes de l'avió incendiat entre un munt de ferralla, mentre els serveis de rescat treballen a la zona.

En l'última dècada hi ha hagut diversos accidents d'avionetes o avions petits al Nepal amb desenes de morts, molts d'ells turistes que visitaven el muntanyós país, enclavat a la serralada de l'Himàlaia.