A VIRGÍNIA OCCIDENTAL

Almenys un mort en un accident de tren amb congressistes dels EUA

El comboi que portava legisladors republicans al retir hivernal del partit ha xocat contra un camió d'escombraries

mbenach41863492 emergency personnel work at the scene of a train crash invol180131185509

mbenach41863492 emergency personnel work at the scene of a train crash invol180131185509 / Zack Wajsgrasu

1
Es llegeix en minuts

Un tren que portava congressistes republicans a la seva trobada d'hivern de Virgínia Occidental (EUA) ha tingut un accident al xocar amb un camió d'escombraries, que ha causat almenys un mort i un ferit greu, segons les autoritats locals i diversos mitjans dels EUA, que han confirmat que tots dos viatjaven al camió.

El xoc ha tingut lloc a les 11.20 a. m. hora local a prop de la localitat de Crozet, a Virgínia, 200 quilòmetres al sud-oest de Washington, segons ha informat la companyia ferroviària Amtrak, que ha afegit que per ara "no hi ha informes de ferits entre els passatgers o personal del tren".

"Estem en camí del nostre retir anual del Partit Republicà, el tren que portava membres del partit i dones va xocar amb alguna cosa. (La meva dona) Laina i jo estem bé, estem ajudant els ferits", ha indicat Roger Marshall, congressista per Kansas, al seu compte de Twitter.

Cita amb Trump i Pence

Notícies relacionades

El retir dels republicans té lloc a White Sulphur Springs (Virgínia Occidental), a unes dues hores d'on ha tingut lloc la col·lisió.

El president nord-americà, Donald Trump, té previst assistir a la cita aquest dijous, com també el seu vicepresident, Mike Pence, i altres membres del Gabinet.