ASSETJAMENT SEXUAL A LONDRES

"Li va dir que es tragués les calces i que ballés al damunt de la taula"

En una entrevista a la BBC, la periodista del 'Financial Times', Madison Marriage, que es va colar camuflada en la selecta festa del 'President's Club', explica l'assetjament sexual que van rebre algunes de les 130 joves hostesses

zentauroepp41759504 financial times180125155338

zentauroepp41759504 financial times180125155338

1
Es llegeix en minuts
Begoña Arce / Londres

En una entrevista a la BBC, la periodista del 'Financial Times', Madison Marriage, que es va colar camuflada com a hostessa en el sopar benèfic del 'President's Club' a Londres explica la mena d'abusos que alguns dels 360 convidats, rics homes de negocis, les finances, l'esport i la política, van cometre contra algunes de les noies que van ser contractades per a l'esdeveniment, 130 en total.

El testimoni de Marriage recollit en la crònica que ha publicat al diari britànic ha generat un autèntic escàndol al Regne Unit. El president del 'President's Club' ha dimitit del càrrec i s'ha tancat el club.

"Una de les noies em va explicar que va veure com una dels convidats va estar ensenyant el penis durant el sopar", afirma. "Una altra em va dir que un altre dels convidats li va demanar que deixés la copa de xampany, es tragués les calces i que ballés al damunt de la taula". 

La periodista recorda que el ‘President's Club Charity Dinner’ fa 33 anys que se celebra i que el diari sabia "el que passava per dones que hi havien assistit abans". Per això vam idear d'anar-hi i veure-ho amb els nostres ulls", assenyala. 

"Sabia que coses així podien passar durant la nit, però no n'estava el cent per cent segura", explica en l'entrevista. "Una de les coses més estranyes és que quan estaves parlant amb un home de sobte començava a agafar-te de la mà”.

Mans al cul i els malucs

Notícies relacionades

"A mi em van tocar diverses vegades i sé d'un bon nombre d'hostesses que van dir que els havia passat el mateix”, afirma Marriage. "Hi havia mans aixecant faldilles, mans al cul, mans als malucs, mans a l'estómac, braços al voltant de la teva cintura quan menys t'ho esperaves”, afegeix.

Malgrat que Marriage sabia què es podia trobar en la festa, afirma que un munt d'hostesses "no tenien ni la més mínima idea de quin tipus de vetllada que tindrien. Vaig parlar amb una noia que em va dir que estava traumatitzada. Li havien preguntat si era una prostituta”, explica.