NOVA POLÈMICA

Donald Trump comparteix al seu compte de Twitter tres vídeos islamòfobs

El president dels Estats Units retuiteja tres publicacions de la ultradretana britànica Jayda Fransen en què es mostren escenes que inciten a l'odi a l'islam

sin-ttulo-1

sin-ttulo-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha compartit al seu compte de Twitter tres vídeos islamòfobs publicats per l'activista ultradretana britànica Jayda Fransen, amb què ha encès per enèsima vegada la metxa de la polèmica. 

En un dels vídeos, dos homes musulmans trenquen una figura de la verge; en un altre, un immigrant pega a un altre noi que va amb crosses; i en la tercera gravació, un adolescent és llançat des d'un terrat per un grup de musulmans.

Notícies relacionades

Trump, que té 43,5 milions de seguidors en aquesta xarxa social, ha compartit els tres vídeos antiislàmics sense fer cap comentari.

Jayda Fransen és una de les líders del partit ultradretà britànic Britain First. La controvertida activista, que és coneguda per les seves idees islamòfobes, va ser arrestada aquest estiu a Belfast per un discurs en què incitava a l'odi a aquesta comunitat religiosa.