NOVA POLÈMICA

Trump 'arriba a les mans' amb la CNN

El president dels EUA penja a Twitter un vídeo en què es barralla a cops amb un home amb la cara coberta pel logotip de la cadena

bgonzalez39089543 u s  president donald trump looks down while speaking to rep170628182455

bgonzalez39089543 u s president donald trump looks down while speaking to rep170628182455 / KEVIN LAMARQUE

1
Es llegeix en minuts

Donald Trump s'ha tornat a superar. La rivalitat del president dels EUA amb la cadena de televisió CNN i les seves, segons ell, notícies falses segueix donant moments de glòria –per dir-ho així– a Twitter. Aquest és el sorprenent vídeo que ha penjat aquest diumenge el mandatari:

L'escena correspon en realitat a unes imatges del 2007, en un combat d'exhibició de lluita lliure. I l'home amb qui Trump simula lluitar, la cara del qual queda tapada ara pel logotip de la cadena és Vince McMahon, multimilionari promotor de combats i fundador de la coneguda World Wrestling Entertainment (WWE) al costat de la seva dona, Linda McMahon, a qui Trump va nomenar responsable de la SBA, l'organisme de l'Administració dedicat a les petites empreses.

Notícies relacionades

La cadena ha respost lamentant que el president "encoratgi la violència contra els periodistes". "En comptes de preparar els seus viatges a l'estranger, la seva primera trobada amb Vladímir Putin, d'ocupar-se de Corea del Nord o treballar en la seva reforma sanitària, mostra un comportament infantil molt lluny de la dignitat que requereix" la presidència, afegeix. "Seguirem fent la nostra feina. Ell hauria de seguir fent la seva", conclou.  

Aquesta és la culminació de diversos dies d'ofensiva del president contra les cadenes de televisió que considera hostils, en especial la CNN, que va rebatejar en un 'hashtag' com a #FNN, en referència a les 'fake news' (notícies falses), i ara hi ha afegit el de #FraudNewsCNN. També ha mantingut una polèmica molt agra amb els presentadors del programa 'Morning Joe' de la MSNBC;