15 jul 2020

Anar al contingut

50.000 persones canten a Old Trafford 'Don't look back in anger' en homenatge a les víctimes

50.000 persones canten a Old Trafford 'Don't look back in anger' en homenatge a les víctimes

Rui Vieira

Dijous passat, durant un minut de silenci a la plaça St. Ann de Manchester, la multitud es va posar a cantar la cançó d'Oasis 'Don't look back in anger' (No miris enrere amb ira) en un gest amb què pretenien recordar les víctimes de la matança gihadista i mostrar que el seu dolor no es convertiria en odi.

La cançó va passar a ser l'himne dels habitants de Manchester, un cant a l'esperança i a la unió d'una comunitat variada. Aquest dissabte, el fenomen va assolir unes cotes encara més multitudinàries quan el grup The Courteeners, durant el concert que estava oferint a Old Trafford, va entonar la cançó d'Oasis.

En aquell moment, els 50.000 assistents van començar a cantar el que ja s'ha convertit en un himne. En un vídeo que ha esdevingut viral a les xarxes socials es veu com des de fora de l'estadi se senten aquestes 50.000 persones cantar la cançó dels germans Gallagher.

El concert, en què participaven altres grups sorgits de Manchester com Charlatans o Blossoms, es va portar a terme sota estrictes mesures de seguretat.