segons informa l'exèrcit sud-coreà

Corea del Nord llança un nou un míssil balístic

És el primer des del passat 29 d'abril

HHY26 PIONYANG (COREA DEL NORTE) 13/04/2017.- El líder norcoreano, Kim Jong-un (2º dcha), llega a una ceremonia de inauguración de un nuevo proyecto de desarrollo residencial en la calle Ryo Myong en Pionyang (Corea del Norte) hoy, 13 de abril de 2017. EFE/How Hwee Young

HHY26 PIONYANG (COREA DEL NORTE) 13/04/2017.- El líder norcoreano, Kim Jong-un (2º dcha), llega a una ceremonia de inauguración de un nuevo proyecto de desarrollo residencial en la calle Ryo Myong en Pionyang (Corea del Norte) hoy, 13 de abril de 2017. EFE/How Hwee Young / HOW HWEE YOUNG (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Corea del Nord ha realitzat aquest dissabte un nou llançament de prova d'un míssil aparentment balístic, el primer des del passat 29 d'abril, segons ha informat l'Exèrcit sud-coreà.

Notícies relacionades

Les autoritats de Seül es troben en aquests moments analitzant el tipus i la distància del projectil, i de moment consideren que es tracta d'un míssil de tipus balístic, va informar de l'Estat Major Conjunt (JCS) de Corea del Sud en un comunicat recollit per l'agència local Yonhap.

Es tracta del primer test armamentístic d'aquest tipus en dues setmanes, i té lloc després que dimecres passat assumís el seu càrrec el nou president sud-coreà, Moon Jae-in Moon.