ELECCIONS FRANCESES

Així va ser el moment en què el candidat de França Insubmisa apareix en un míting a París mitjançant un holograma

Mélenchon ha participat aquest diumenge en dos actes de llançament de campanya simultanis ja que físicament era a Lió

El candidat de França Insubmisa, Jean-Luc Mélenchon, va oferir un míting a París a través de la projecció del seu holograma.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

El candidat de França Insubmisa (FI) a la presidència francesa, Jean-Luc Mélenchon, ha participat aquest diumenge en dos actes de llançament de campanya simultanis a Lió  i a París gràcies a la utilització d'una tecnologia de projecció d'hologrames.

Notícies relacionades

En realitat l'acte de presentació d'aquesta candidatura d'esquerres ha sigut a Lió, la mateixa ciutat elegida per la ultradretana Marine Le Pen per presentar la seva campanya. Mentre es desenvolupava el míting de Lió, el candidat ha ofert al seu torn un míting a París, i això ha sigut possible gràcies a la projecció d'un holograma.

RETRETS 

En la seva intervenció, Mélenchon s'ha dirigit al Partit Socialista i al seu candidat, Benoit Hamon, considerat més pròxim a l'esquerra que al centre, i l'ha advertit que no hi haurà convergència a qualsevol preu. "Tothom vol abolir la llei El Khomri (reforma laboral), incloent-hi el candidat socialista. Em pregunto què l'hi impedeix", ha retret als socialistes, encara al poder.