'A la meva manera', el primer ball del president Trump

El president i la primera dama tanquen la jornada amb el ritual de parades en diverses festes

1
Es llegeix en minuts
I. N. / WASHINGTON

Donald Trump ha complert amb una de les tradicions de les preses de possessió i ha tancat el dia de la jura del seu càrrec amb parades en balls oficials. Com també és habitual, ha aparegut amb la seva dona, Melania i ha dirigit unes paraules als presents abans de ballar. I la cançó escollida per al primer d'aquests balls, al Liberty Ball, diu molt del missatge que Trump llança al país: era una versió d''A la meva manera', de Frank Sinatra.

“Vam començar aquest viatge i van dir que no teníem cap opció, però sabia que guanyaríem”, ha dit Trump, que s'ha felicitat per la jornada inaugural. Després, ha començat el ball amb la seva dona, que lluïa un vestit crema amb les espatlles a l'aire i un volant plegat, una creació nascuda d'una col·laboració “entre ella i Hervé Pierre, l'antic director creatiu de Carolina Herrera”, segons ha explicat l'oficina de premsa de la nova primera dama.

En el segon dels tres balls de la nit, els Trump han repetit cançó. I en la seva intervenció en aquesta festa el president, que ha estrenat el compte heretat de @POTUS, ha comentat el seu ús de la xarxa social. “¿Twitter hauria de seguir en marxa o no?”, ha preguntat. “Els enemics continuen dient que és terrible, però és una manera de saltar-se els mitjans deshonestos”, s'ha respost a si mateix, deixant clar que s'haurá de seguir estant pendent dels seus missatges de 140 caràcters, ara per partida doble.

Notícies relacionades

En aquesta segona gala també ha parlat als assistents Melania Trump, que s'ha declarat “honrada de ser la primera dama” i ha repetit alguns dels mantres del seu marit. “Lluitarem, guanyarem, i farem Amèrica gran una altra vegada”.

La nit s'ha tancat amb una parada al ball organitzat en homenatge a les Forces Armades, on Trump ha parlat via satèl·lit amb els soldats desplegats a l'Afganistan. Després, ha tornat a ballar amb la seva dona. I s'han acomiadat al ritme de l''I will always love you' de Dolly Parton.