Un avió polonès procedent de Las Palmas, desviat per una amenaça de bomba

El vol, amb destí a Varsòvia, ha aterrat a Praga i un passatger, que deia tenir explosius, ha sigut detingut

cmontanyes36726366 161230231757

cmontanyes36726366 161230231757

1
Es llegeix en minuts

Un avió de la companyia polonesa Enter Air, un Boeing 737 que s'havia enlairat aquest divendres de Las Palmas de Gran Canària rumb a Varsòvia, ha realitzat un aterratge d'emergència a Praga a causa d'una amenaça de bomba, segons informa la televisió pública de República Txeca, CT24.

El portal de seguiment de vols Flight Radar ha indicat que un avió d'Enter Air amb el codi de vol ENT1536 que es dirigia a la capital polonesa ha hagut de ser desviat a la ciutat txeca. El trànsit aeri ha tornat posteriorment a la normalitat.

/

CT24 ha informat que ha efectuat un aterratge d'emergència a l'aeroport Ruzyne de Praga i que tant els 160 passatgers, la majoria polonesos, com la tripulació han sigut evacuats il·lesos.

La cadena estatal ha assenyalat que un home de nacionalitat polonesa -que ha sigut detingut- havia assegurat que portava explosius. No obstant, en el registre no s'ha trobat res.

Notícies relacionades

El ministre d'Interior txec, Milan Chovanec, ha explicat que l'avió es quedarà a Praga almenys fins dissabte per fer un registre més exhaustiu. "No sembla un atac terrorista" i "la situació està sota control", ha tuitejat.