Ivanka Trump tindrà despatx a la Casa Blanca, segons la CNN

L'equip del magnat converteix l'Oficina de la Primera Dama en l'Oficina de la Primera Família

NYC01. NUEVA YORK (EE.UU.), 14/12/2016.- Ivanka (i) y Eric Trump (d) asisten a una reunión con el presidente electo de EE.UU. Donald Trump y líderes del sector de la tecnología hoy, miércoles 14 de diciembre de 2016, en la sala de conferencias de la Organización Trump en la Torre Trump en Nueva York (EE.UU.). EFE/ALBIN LOHR-JONES/POOL

NYC01. NUEVA YORK (EE.UU.), 14/12/2016.- Ivanka (i) y Eric Trump (d) asisten a una reunión con el presidente electo de EE.UU. Donald Trump y líderes del sector de la tecnología hoy, miércoles 14 de diciembre de 2016, en la sala de conferencias de la Organización Trump en la Torre Trump en Nueva York (EE.UU.). EFE/ALBIN LOHR-JONES/POOL / ALBIN LOHR-JONES/POOL (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Ivanka Trump, la filla del president electe, Donald Trump, disposarà de despatx propi a la Casa Blanca i assumirà algunes de les tasques que li corresponen a la primera dama del país, que en teoria hauria de ser la dona del magnat, Melania Trump, segons ha revelat la CNN.

Per donar-li cabuda, l'equip de Trump està reconvertint l'Oficina de la Primera Dama en l'Oficina de la Primera Família, que estarà ubicada a l'ala est de la Casa Blanca.

Encara que la dona de Trump està cridada a jugar el paper de primera dama, la filla del magnat, que per a sorpresa de molts ja ha participat en reunions amb mandataris d'altres països, també ha de tenir una funció rellevant. 

SENSE DECISIÓ AL RESPECTE

"Per ara no s'ha pres cap decisió respecte al paper d'Ivanka", ha declarat Hope Hicks, portaveu de Trump. 

Notícies relacionades

Tant la filla de Trump com el seu marit, Jared Kushner, van tenir un paper molt actiu durant la campanya electoral i tot apunta que el seguiran tenint en l'equip de govern.

No obstant, el magnat pot trobar-se amb un problema legal ja que la llei federal sobre el nepotisme, aprovada el 1967, impedeix del president a qualsevol funcionari promoure o contractar per al seu equip cap familiar.