Trump col·loca com a secretari del Tresor un executiu de Goldman Sachs

Steven Mnuchin va ser cap financer de la campanya electoral del magnat

1
Es llegeix en minuts

El president electe dels EUA, Donald Trump, s'ha inclinat per Steven Mnuchin com a futur secretari del Tresor, segons han informat 'The New York Times' i 'The Wall Street Journal', que citen fonts pròximes a l'equip de transició.

Mnuchin, de 53 anys, és un antic executiu de la firma bancària Goldman Sachs i va actuar com a cap financer de la campanya electoral de Trump que li va permetre guanyar l'accés a la Casa Blanca en els comicis del 8 de novembre.

No hi ha hagut confirmació oficial del nomenament. Portaveus de l'equip de transició han anunciat avui que al llarg del dia es donaria a conèixer la identitat de la persona que ocuparà un lloc en el futur govern de Trump, sense precisar més detalls.

SENSE EXPERIÈNCIA EN L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Segons el 'Times', el nomenament de Mnuchin serà donat a conèixer aquest dimecres. El diari ha recordat que Mnuchin no té experiència en l'administració pública.

Notícies relacionades

El 'Journal', per la seva banda, ha destacat la seva feina en el món dels negocis i en operacions per rescatar empreses amb dificultats financeres i convertir-les en rendibles.

La designació del titular del Tresor requereix la confirmació del Senat.