Baldwin torna a imitar Trump (i a fer-lo sortir de polleguera)

El president electe critica els esquetxos de l'actor en el programa 'Saturday Night Live'

La hilarant imitació de Donald Trump que fa Alec Baldwin / periodico

2
Es llegeix en minuts

Encara que els imitadors de Trump són legió, la interpretació que del president electe fa l'actor Alec Baldwin és, de lluny, la que més impacte ha tingut. Baldwin, que ja va imitar el magnat durant la campanya, va reaparèixer aquest dissabte al programa 'Saturday Night Live', de la cadena NBC. En aquesta ocasió, en una sèrie d'esquetxos en directe, Baldwin recreava les primeres hores de Trump a la Casa Blanca.

El resultat és hilarant. Amb un Baldwin que reprodueix tots els tics facials del magnat, la seva forma de bellugar-se i el seu to de veu, l'imitador del president electe aborda la lluita contra l'Estat Islàmic -per a la qual busca a Google "¿Què és l'ISIS?"-, s'emociona imaginant la magnitud del mur que pretén construir a la frontera de Mèxic, i deixa clar quin és el paper que li toca jugar al seu vicepresident, Mike Pence. "Escolta Mike, ho faràs tot tu, ¿oi?".

A qui no va agradar l'espectacle televisiu va ser al mateix Trump que, en la seva línia habitual de polemitzar amb mitjans i periodistes a les xarxes socials, ho va criticar a Twitter. "He vist parts del 'Saturday Night Live'. Un xou totalment parcial. Gens divertit", va escriure el president electe, que va reclamar a la cadena "el mateix temps per a nosaltres".

El que no s'esperava Trump és que fos Baldwin qui li respongués. "¿El mateix temps? Això de repartir el temps s'ha acabat. Ara tu intentes ser president i la gent respon. És més o menys així".

Notícies relacionades

És més, Baldwin li dóna uns quants consells a Trump. "¿Saps el que faria jo si fos president? Concentrar-me a millorar la vida del màxim d'americans possible".

Baldwin li aconsella treballar per millorar la reputació exterior del país, lluitar per la llibertat i no fer afirmacions que generin por. Per acabar li diu: "Puc continuar. Si vols més consells, truca'm. Em trobaràs al 'Saturday Night Live'"