La líder liberal noruega, Trine Skei, enxampada al Parlament buscant pokémons

El vídeo, penjat a Youtube, s'ha fet viral i ha provocat una allau de crítiques contra la política

La diputada liberal noruega Trine Skei Grande, jugant al Pokémon en una sessió parlamentària. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Una allau de crítiques ha caigut sobre la diputada noruega Trine Skei Grande. La política va ser captada capturant pokémons, les famoses criatures virtuals, durant una audiència parlamentària. El vídeo que ho mostra ha sigut compartit a Youtube.

Notícies relacionades

La líder del partit liberal de Noruega, Trine Skei Grande, jugava amb el seu telèfon mòbil mentre es portava a terme un debat sobre la defensa del país. Un material suculent per a l'oposició, que amb tota probabilitat va penjar el vídeo i no va trigar a treure a col·lació l'assumpte. "És purament i simplement una falta de respecte asseure's i jugar a Pokémon Go durant una audiència tan important", ha dit Halvar Rønneberglíder del grup del Partit del Progrés.

Les imatges mostren com la parlamentària liberal centra la seva atenció en el mòbil, on l'aplicació del joc ja estava oberta, just després d'acabar una intervenció. Skei Grande es va justificar dient que el joc és per a ella una mera activitat automàtica que l'ajuda. "No tots som iguals", va apuntar. No obstant, va abandonar el joc quan alguns dels seus companys li van recriminar la seva actitud, qualificada per alguns de falta de respecte.