Una allau humana causada per un soroll de petards provoca 40 ferits en un poble de la Costa Blava

Les persones que disfrutaven de les terrasses de Juan-les-Pins van córrer a refugiar-se després de sentir petites explosions

Així han quedat les terrasses de la localitat de Juan-les-Pins després de l’estampida de persones que temien ser víctimes d’un atac terrorista. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Almenys 40 persones van resultar ferides diumenge a la nit a la localitat de Juan-les-Pins, a la Costa Blava després que un so similar a unes explosions de petards provoqués un moviment de pànic entre les persones que estaven disfrutant de la nit estiuenca als bars i les terrasses.

Segons la ràdio local France Bleu Azur, les persones que estaven al barri de la Pineda van començar a córrer espantades al sentir petites explosions. Alguns testimonis van assenyalar que l'origen van ser uns petards mentre que altres apuntaven que va ser el soroll del motor d'un cotxe. La policia està visionant les càmeres de seguretat de la zona on es va produir l'incident per determinar-ne l'origen.

Notícies relacionades

La por de ser víctimes d'un atemptat com el que hi va haver fa un mes a Niça, quan un terrorista va matar 85 persones atropellant-les amb un camió, va portar les persones que estaven als bars d'aquesta localitat a sortir corrent i a refugiar-se a l'interior dels establiments. En l'allau de gent, molts d'ells van resultar lesionats.

"La policia va envoltar el barri", va explicar un testimoni, que va relatar com va veure "terrasses devastades".