ACCIDENT FATAL

Un elefant mata una nena de 7 anys al zoo de Rabat

L'animal agafa amb la trompa una pedra i la llança, i pica contra el cap a la criatura, que visitava el parc amb els seus pares

Un elefant del zoo de Rabat ha matat una nena d’una pedrada. / YOUTUBE / IN MOROCCO MADE

1
Es llegeix en minuts

Un elefant del Zoològic de Rabat va matar dimecres accidentalment una nena de 7 anys, segons fonts de la direcció del zoo.

La nena estava amb els seus pares fent fotografies dels tres elefants africans del complex, que estan en una espècie de fossa baixa, quan una femella va agafar una pedra amb la trompa i la va llançar a l'aire. La pedra va traspassar el límit de la fossa i va picar contra el cap de la nena.

Encara que va ser enviada immediatament a una clínica, la nena ja va ingressar cadàver.

PROTOCOLS DE SEGURETAT

La direcció del zoo va recordar que en l'accident no es va infringir cap protocol de seguretat, no hi va haver contacte directe entre el públic i els animals i la nena no va traspassar la línia de protecció al voltant dels animals.

Notícies relacionades

A més, va insistir que el zoo va ser construït el 2012 seguint tots els paràmetres internacionals de seguretat pel que fa a parcs per a animals salvatges i va recordar que mai des de la seva fundació s'havia registrat cap accident.

Els responsables del zoo tenen contractada una assegurança d'accidents que ha sigut activat per al cas de la nena. Així s'ha acompanyat la família en tots els tràmits del funeral i l'enterrament, van dir les fonts.