Detingut l'home armat que es va atrinxerar amb ostatges en un Burger King de Baltimore (EUA)

1
Es llegeix en minuts
EFE / WASHINGTON

La policia ha detingut finalment, després de cinc hores, l'home armat que s'havia atrinxerat en un restaurant de menjar ràpid a Baltimore (EUA) amb quatre ostatges.Prèviament, el segrestador havia alliberat dos dels ostatges que tenia, però es va quedar encara amb dos, entre ells una nena de set anys, han informat aquest diumenge les autoritats locals.

El sospitós va irrompre al restaurant després d'una persecució amb la policia, on va retenir quatre dels clients que eren a l'interior fins a alliberar-ne dos durant el procés de negociació amb les autoritats que envolten les instal·lacions.

Els oficials van intentar detenir el sospitós, que presumptament estava vinculat amb una violació recent i sobre el qual requeia una ordre d'arrest quan l'individu va sortir a tota velocitat en un cotxe. L'home, d'identitat desconeguda, va xocar contra un altre vehicle en una cruïlla i va sortir corrent cap a un Burger King on es va atrinxerar amb els ostatges.

Notícies relacionades

Segons els mitjans locals, les forces de seguretat han desplegat unitats tàctiques al voltant de l'edifici, armes en mà, han demanat als ciutadans que s'allunyin de la zona i diversos helicòpters estan sobrevolant l'àrea.

"El nostre objectiu és posar fi a aquesta situació d'una forma pacífica per a totes les parts", va dir el portaveu del Departament de Policia de Baltimore, T. J. Smith. "Tenim als nostres negociadors al lloc dels fets. També ae nostre equip de forces especials. Hem acordonat la zona per motius de seguretat", va afegir el portaveu.